printlogo


چرا باید از مصرف بیش از حد گوشت قرمز پرهیز کنیم؟


سازمان بهداشت جهانی تاکید می‌کند که گوشت قرمز، اگرچه یک انتخاب غذایی محبوب است، اما ممکن است برای سلامت مضر باشد؛ حتی در مقادیر کم. شواهد بسیاری نشان می‌دهد که گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سایر انواع سرطان‎ها و همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد، باعث مشکلات قلبی عروقی می‌شود و حتی ممکن است در زوال عقل نقشی تاثیرگذار داشته باشد. گزارش فوق به این نکته اشاره می‌کند که ما می‌توانیم رژیم غذایی خود را برای بهبود سلامت مغز با استفاده از سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، حبوبات و سیب‌زمینی و همچنین پروتئین‌های بدون چربی، ماهی‌های چرب و چربی‌های گیاهی مانند آجیل، دانه‌ها، آووکادو و زیتون، اصلاح کرده و از میان وعده‌های بسیار فراوری‌شده، گوشت‌های چرب از جمله سوسیس، شکر و سایر کربوهیدرات‌های تصفیه شده کمتر استفاده کنیم.