فصل، فصل کدو حلوایی است و روز زن و مادر هم در پیش. اگر قصد دارید همسر یا مادرتان را خوشحال کنید میتوانید کیک کدو حلوایی را که روش پخت آسانی دارد، امتحان کنید.
این کیک برای مادرهای سالمند به خاطر نداشتن قند بالا و خامه قنادی توصیه میشود و بهتر است تا فصل کدو حلوایی است یک بار آن را امتحان کنید. نتیجه کیک غافلگیرتان میکند چون طعم کدو حلوایی اصلا غالب نیست. مواد لازم
آرد: 2.5 لیوان
تخم مرغ: 5عدد کوچک (اگر درشت بود 4عدد)
وانیل و بکینگپودر: هر کدام یک قاشق مرباخوری
پوره کدو حلوایی: یک لیوان
شکر: سه چهارم لیوان
روغن مایع: سه چهارم لیوان
پرک یا خلال بادام: در صورت دلخواه
مواد میانی:
گردوی خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
شکر سفید یا قهوهای: یک قاشق غذاخوری
طرز پخت:
تخم مرغها و شکر و وانیل را در ظرفی ریخته و هم میزنیم. سپس روغن را اضافه میکنیم. پوره کدو حلوایی را به مخلوط اضافه و آرد و بکینگ پودر را هم کمکم روی مواد، الک میکنیم و با لیسک هم میزنیم. مواد میانی کیک را در ظرفی جدا ریخته و ترکیب میکنیم. نیمی از مایه کیک را در قالب میریزیم، مواد میانی کیک را روی لایه اول ریخته و روی آن را با بقیه مایه کیک میپوشانیم. در نهایت روی کیک را با پرک یا خلال بادام تزیین میکنیم و آن را به مدت 30دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرمشده با دمای 180درجه میگذاریم. کیک آماده است و بعد از این که خنک شد میتوانید آن را از قالب خارج کنید.
نکته:
برای تهیه پوره کدو حلوایی دو روش وجود دارد؛ یا باید کدو را پوست گرفته و تکهتکه کنید و در قابلمه با نصف لیوان آب بپزید تا پخته شود یا تکههای کدو حلوایی را داخل فر گذاشته، یک ساعت به آن زمان بدهید تا بپزد بعد آن را پوره کنید.