چطور طعمدار کنیم؟برای تهیه پودر سوخاری طعمدار، میتوانید از نان باگت استفاده کنید. نانها را به قسمتهای کوچکتر تقسیم و آن را به شیوه معمولی یا در فر خشک کنید. بعد از خشکشدن، نان را به وسیله غذاساز یا گوشتکوب برقی خرد کنید. حالا وقت اضافه کردن ادویه و موادی است که میتواند طعم پودر سوخاری را از این رو به آن رو کند.
پودر سوخاری ادویهدار| برای داشتن این پودر، ادویه و گیاهان خشک مدنظر را به مخلوطتان اضافه کنید. این ادویهها میتواند پودر سیر و پودر پیاز باشند و حتی سس سویا!
پودر سوخاری پنیری| برای این پودر که طعم قوی و عطر بیشتری دارد، میتوانید مقداری پنیر پارمزان رنده شده به مخلوط اضافه کنید. با این کار پودر سوخاریتان طعم بهترین خواهد داشت.
پودر سوخاری پفکی| اگر میخواهید پودر سوخاریتان طعم پفکی و نمکی داشته باشد، میتوانید مقداری پفک یا کرانچی را به مخلوط اضافه کنید و از طعمی که ساختید لذت ببرید.
ترفندها و نکتهها
1.نان باگت به دلیل بافت متراکم و ترد آن، پودر سوخاری با کیفیتی را به شما میدهد. از طرفی کنارههای نان تست خشک شده، پودر سوخاری بسیار ریز و یکدستی را ایجاد میکنند. اما میتوانید برای یک پودر سوخاری مغذیتر، از نانهای سبوسدار استفاده کنید. بنابراین، انتخاب نان به سلیقه و هدف شما بستگی دارد.
2. پودر سوخاری خانگی را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در اثر رطوبت یا گرما، حالت اولیه خود را از دست ندهند.