کوکیها نوعی شیرینیهای کوچک با بافتی ترد و لذیذ و رویه خشک و ترکدار هستند که ظاهری جذاب و خوشمزه دارند. معمولا کوکیها در انواع و مزههای مختلف پخته میشوند که یکی از این مزهها، کوکی گردویی است. مواد لازم: (برای 20 تا 25 کوکی)آرد: 2پیمانه
شکر: یک پیمانه
کره: یک پیمانه به دمای محیط رسیده
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:در قدم اول دمای فر خود را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا زمانی که مواد آماده میشوند، فر گرم شود. در مرحله بعد یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید و آرد، بکینگ پودر، نمک و در صورت تمایل دارچین را الک کرده و داخل کاسه بریزید. سپس کرهای را که به دمای محیط رسیده، با شکر مخلوط کنید و با همزن حدود 2تا 5دقیقه بزنید تا کرمیشکل شود. تخم مرغ و وانیل را هم به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. حالا مخلوط آرد و سایر مواد را با کره، شکر و تخم مرغ که از قبل هم زده شدهاند؛ ترکیب کنید تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. در این مرحله نوبت به اضافه کردن گردو و شکلات( درصورت دلخواه) میرسد. این دو تا ماده را داخل مخلوطی که آماده کردهایم میریزیم و خیلی آرام هم میزنیم. بهتر است به مدت ۱۰ تا 15دقیقه روی کاسه را با سلفون یا نایلون یک بار مصرف بپوشانید و داخل یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. حالا یک سینی متناسب آماده کنید. خمیر را به شکل توپکهای گرد شده روی سینی که با کاغذ شیرینیپزی پوشاندید، بگذارید. توپکها باید با فاصله منظم(حداقل فاصله لازم 5سانتیمتر) از هم قرار بگیرند تا هنگام پخت به هم نچسبند. سینی را به مدت ۱۰ تا۱۵دقیقه داخل فر بگذارید و هرگاه دیدید لبههای کوکیها طلایی شدهاند آن را خارج کنید.
نکته 1: حتماً اجازه دهید کوکیها به طور کامل خنک شوند. در ابتدا کوکیها نرم به نظر میرسند اما پس از خنک شدن ظاهری سفتتر و درونی تردتر پیدا میکنند.
نکته2: میتوانید گردوها را قبل از خرد کردن در فر یا تابه کمی تفت بدهید تا تردتر شوند.