printlogo


کیک آلمانی برای روزهای شیرین

​​​​​​​
هیچ‌چیز به اندازه یک کیک خانگی در ایام عید و دورهمی‌های شیرین آن نمی‌چسبد؛ به ‌خصوص اگر این کیک را برای مناسبت خاصی بپزید و با همراهی همه افراد خانواده آن را به نتیجه برسانید. اگر دوست دارید این روزها یک کیک خوشمزه بپزید و با آن مردهای خانواده را خوشحال کنید، کیک آلمانی یک گزینه مناسب است.


  مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : یک لیوان
شیر : یک لیوان
روغن مایع : یک سوم لیوان
آرد سفید : ۲ لیوان
کاپوچینو آماده : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل : نصف قاشق چای‌خوری
خامه قنادی: به مقدار لازم 

  طرز تهیه:
برای پخت این کیک همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند. برای شروع کاپوچینو را با شیر ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را حسابی با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار بشوند. حالا وقت اضافه کردن مخلوط شیر و کاپوچینو به این ترکیب است. مخلوط را هم بزنید و روغن مایع را کم‌کم اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید. اول با دور کند همزن بزنید و سپس با لیسک، مواد را مخلوط کنید. یک قالب 20 تا 22سانتی‌متری بردارید، کف آن را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای 180درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت بگذارید. بعد از گذشت این زمان با خلال چوبی کیک را تست کنید. اگر خلال چوبی که داخل کیک فرو کردید، تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما پخته است. حالا کیک را از فر دربیاورید و اجازه بدهید از دما بیفتد.
در این مدت  خامه را آماده کنید. می‌توانید خامه قنادی را به مدت 12دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
وقتی کیک سرد شد آن را از قالب جدا کنید و به صورت افقی به سه قسمت برش بزنید. روی هر قسمت را با مخلوط شیر و نسکافه مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. می‌توانید لابه‌لای کیک، پودر یا پرک بادام یا هر نوع مغز دیگری بریزید.