پرتقال به داشتن ویتامین C فراوان معروف است و به همین دلیل مصرفکنندگان بسیاری دارد، اما جعفری گیاهی است که ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارد. در واقع این گیاه، ۳ برابر پرتقال ویتامین C دارد و به همین دلیل بهتر است این سبزی را در رژیم غذایی فصل سرد اضافه کنید.
تنظیم هورمونهای زنانه| اضافه کردن جعفری به رژیم غذایی علاوه بر تنظیم میزان هورمونهای زنانه خواص دیگری هم دارد. دم کرده این گیاه دوره قاعدگی را منظم میکند و علایم قبل از قاعدگی را کاهش میدهد.
خنثی کردن دود|جعفری منبع عالی ویتامین A و فولات است. دارای روغن فرار است که طبق آزمایشهای اولیه مانع تشکیل تومور به ویژه در ریه میشود. روغن فرار این گیاه، ماده سرطانزای موجود در دود سیگار و دود زغال را هنگام کباب کردن خنثی میکند.
سلامت قلب و عروق| فولیک اسید در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به حساب میآید. همچنین فولیک اسید موجود در آن مانع بروز سرطانهای روده بزرگ و گردن رحم میشود.
کاهش خطر آرتریت روماتوئید| مصرف کم مواد غذایی حاوی ویتامین c مانند جعفری خطر بروز آرتریت روماتوئید را ۳ برابر میکند. جعفری کاهشدهنده استرس است و به خاطر داشتن کلسیم موجود در آن، استخوان ها و دندانها را تقویت میکند.
خواص دیگر| جعفری بوی بد دهان را از بین میبرد. خاصیت ادرارآور دارد و در کاهش وزن موثر است. همچنین کلیهها را تصفیه و به دستگاه گوارش کمک میکند.