printlogo


فرم دادن خامه صبحانه؛ ساده و کاربردی

​​​​​​​
بسیاری از افراد علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی دارند و معمولا از خامه آماده برای تزیین کیک‌های خود استفاده می‌کنند. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست و شما می‌توانید در خانه و با استفاده از خامه صبحانه خیلی راحت خامه فرم داده‌شده تهیه و برای تزیین کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.
  مواد لازم:
خامه صبحانه دو لیوان
شکر نصف لیوان 

  طرز تهیه:
درون یک کاسه فلزی خامه و نصف شکر را بریزید و کمی مخلوط کنید، تنها باید شکر لابه‌لای خامه برود. مخلوط خامه و شکر را ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا اندازه‌ای که بتوانید رگه‌های یخی را در خامه ببینید. در صورت ایجاد نشدن رگه‌های یخی در این مدت زمان، مخلوط خامه را مدت بیشتری در فریزر بگذارید. حالا خامه یخی را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی شروع به هم‌ زدن خامه کنید. خامه در ابتدای هم زدن شل می‌شود. ابتدا با درجه کند همزن شروع کنید و کم‌کم سرعت را بالا ببرید.
آن‌قدر خامه را هم بزنید تا خامه یکدست شود. پس از یکدست شدن خامه، باقی‌مانده شکر را به آن اضافه کنید. حالا دوباره خامه را بزنید که اثر پره‌های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه، خامه نریزد. خامه زمانی فرم می‌گیرد که سبک شود؛ وقتی همزن را خارج می‌کنید خامه کاملا روی پره‌ها سبک بماند و جای پره‌ها روی خامه داخل ظرف به شکل قله باقی بماند.
نکته1: برای این‌که خامه بهتر و سریع‌تر فرم بگیرد، در محیط گرم خامه را نزنید و ظرفی را از یخ پر کنید. کاسه را داخل یخ بگذارید و خامه را بزنید.
نکته2: می‌توانید به خامه فرم‌گرفته خود، دو قطره از اسانس مورد علاقه‌تان اضافه و از این خامه برای تزیین کیک و تهیه شیرینی استفاده کنید.
نکته3: باقی‌مانده خامه را درون فریزر در ظرف دربسته نگهداری کنید. خامه فرم‌گرفته در فریزر تا 6ماه قابل نگهداری است. کافی‌ است برای استفاده مجدد، چند دقیقه آن را با هم‌زن هم بزنید تا مجدد فرم بگیرد.