printlogo


شیک ارده و شیره؛ معجون زمستانه

​​​​​​​
شیک ارده و شیره یک شیک بی‌نظیر و پر انرژی است که برای ما ایرانی‌ها طعم لذیذ تری نیز دارد. حتی اگر از جمله افرادی هستید که با خوردن ارده مشکل دارید، این شیک راحت و مقوی به شما پیشنهاد می‌شود. ارده در اصل همان کنجد پوست گرفته و بو داده شده است که طی فرایندی، آسیاب و به یک محصول خوش‌طعم و مقوی بدون مواد افزودنی برای وعده‌های مختلف غذایی تبدیل می‌شود. از خواص ارده می‌توان به استحکام و سلامت استخوان و دندان، بهبود کم‌خونی، انرژی‌زایی، خاصیت ضدباکتریایی، ضد التهاب، بهبود ناراحتی‌های کلیه و کبد، تامین کلسیم بدن و تقویت قوای حافظه اشاره کرد.
  مواد لازم
ارده: 50 گرم
شیره انگور یا خرما: 50 گرم
شیر: سه چهارم لیوان 
کنجد و شیره انگور: برای تزیین 
نصف یک عدد موز (به دلخواه)
بستنی وانیلی: 3 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
 
  طرز تهیه: 
تمام مواد را در مخلوط‌کن ریخته و به مدت 2 دقیقه کاملا مخلوط کنید تا یک‌دست و غلیظ شود. سپس مواد شیک را در یک لیوان بلند ریخته و به دلخواه با کنجد، ترافل، شیره انگور یا خرما و ... تزیین و میل کنید. می‌توانید به این ترکیب بستنی هم اضافه کنید تا یک معجون خوشمزه‌تر داشته باشید.
 نکته1: توجه داشته باشید بستنی، شیرین است و اگر قرار است در ترکیب شیک قرار گیرد، باید میزان شیره را کمتر و تنظیم کنید تا شیک خیلی شیرین نشود.
نکته2: اگر دوست دارید نوشیدنی‌تان قوام بیشتری داشته باشد، می‌توانید موز و شیره را برای چند ساعتی در فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند.سپس آن را از فریزر خارج  و به ترکیب اضافه کنید.