printlogo


سس پستو؛ سبزِ ایتالیایی

​​​​​​​
سس پستو یکی از انواع سس‌های بسیار پرمصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مانند انواع پاستا، ساندویچ، پیتزا، مرغ گریل و ... سرو می‌شود. سس پستو به طور سنتی در یک هاون سنگی تهیه می‌شود، اما امروز، معمولاً این سس با استفاده از مخلوط‌کن برقی درست می‌شود. سس پستو  را می‌توان بعد از تهیه در یک ظرف شیشه‌ای و در یخچال نگهداری و به دفعات از آن استفاده کرد. اگر شما هم جزو طرفداران این سس هستید ادامه مطلب خوراک شماست.

  مواد لازم
برگ ریحان سبز: 250گرم
پنیر پارمسان: 70گرم
مغز بادام زمینی: 50 گرم
سیر: 3حبه:
روغن زیتون: یک پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
آب لیموترش: یک قاشق چای‌خوری


 
  طرز تهیه:
ابتدا برگ‌های ریحان را جدا کنید و بشویید. سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. در ادامه برگ‌‍ های ریحان را به همراه بقیه مواد در مخلوط‌کن بریزید تا خوب با هم ترکیب شوند. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها طعم سس را بچشید و ادویه آن را اندازه کنید.
نکته1: بهتر است بادام زمینی را قبل از اضافه کردن، داخل تابه یا فر کمی تفت یا بو بدهید تا طعم سس مطبوع‌تر شود.  
نکته2: اگر می‌خواهید سس پستو را در یخچال نگهداری کنید، روی آن کمی روغن زیتون بریزید تا از تماس هوا با سس جلوگیری شود و سس مدت بیشتری تازه بماند.
نکته 3: بهتر است روغن زیتون را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.