شاید ترکیب سبزیهای مورد استفاده در غذاهای مختلف برای شما هم سوال باشد. با داشتن فهرست ترکیب سبزیها میتوانید غذاهای متنوعی بپزید و مطمئن باشید نسبت ترکیب مدنظرتان را در آن غذا درست رعایت کردید.
قرمهسبزیبرای درست کردن یک سبزی مناسب برای قرمهسبزی شما باید ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله را استفاده کنید. ترکیب باید دارای 40 درصد تره، 35درصد جعفری، 20درصد گشنیز و 5درصد شنبلیله باشد. اضافه کردن مقداری برگ چغندر نیز میتواند تاثیر خوبی بر طعم قرمهسبزی داشته باشد.
خورش کرفسیکی از خورشهای خوشمزه ایرانی که در آن از ترکیب چند سبزی استفاده میشود، خورش کرفس است. برای تهیهکردن سبزیهای مورد نیاز برای این خورش شما به سه واحد جعفری و یک واحد نعناع نیاز خواهید داشت. البته این سبزی را باید با برگهای کرفس مخلوط و خرد کنید و حواستان باشد که اگر میزان نعناع بیشتر شود، ممکن است طعم سبزی به تلخی بزند.
پلوییترکیب سبزیجاتی که در پلو استفاده می شود، به ترکیب سبزیجات کوکو بسیار شبیه است اما با نسبتهای متفاوت. برای سبزی پلو میتوانید از ترکیب تره، جعفری، شنبلیله و سیر تازه نیز استفاده کنید که در این ترکیب سبزیها برای پلو باید نسبت تره و جعفری یکسان باشد و از مقدار کمی شنبلیله و چند حبه سیر تازه نیز استفاده شود که عطر و طعم بسیار خوبی را به پلو میدهد.
دلمه یکی از غذاهای محبوب ایرانی که در آن از انواع مختلف سبزیها استفاده میشود، دلمه است. برای سبزی دلمه به یک واحد شوید، نعناع، ترخون و پیازچه و دو واحد تره و 30 واحد جعفری نیاز دارید. میتوانید از چند شاخه ریحان هم برای سبزیهای مخصوص دلمه استفاده کنید تا عطر و طعم دلمههای شما بسیار بهتر شود.