printlogo


از دروغ ترور قاضی که اصلا در دیوان عالی کشور حضور نداشته تا مصاحبه با همسر خیالی تروریست! ۵ شایعه پس از ترور 2 قاضی که واقعیت نداشت
شایعه؛ بهترین پیوست رسانه ای ترور!
قاسمی

​​​​​​​
در آخرین روز دی ماه خبر غمبار  ترور حجج اسلام رازینی و مقیسه  به تیتر یک رسانه ها تبدیل شد. این دو قاضی دیوان عالی کشور توسط فردی نفوذی در محل دیوان عالی کشور به شهادت رسیدند. این حادثه که موجب تاثر و نگرانی عمومی شد، بلافاصله به انتشار اخبار و شایعاتی گسترده در فضای مجازی منجر شد. یکی از نخستین شایعاتی که پس از وقوع حادثه در فضای مجازی منتشر شد، ادعای ترور حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی نیری به همراه شهیدان رازینی و مقیسه بود. مرکز رسانه قوه قضاییه در واکنش به این شایعه اعلام کرد که حجت‌الاسلام نیری در زمان وقوع حادثه اصلاً در محل حادثه حضور نداشته و این ادعا از اساس کذب است. شایعه دیگری که پس از حادثه در رسانه‌ها منتشر شد، مربوط به مجروح شدن قاضی میری در این حادثه تروریستی بود. این خبر نیز توسط مرکز رسانه قوه قضاییه تکذیب و تأکید شد که در روز حادثه، تنها محافظ شهید رازینی مجروح شده است. همچنین شایعاتی درباره بازداشت برخی از کارکنان کاخ دادگستری و دیوان عالی کشور به دستور دادستان مطرح شد که مرکز رسانه قوه قضاییه این ادعا را نیز رد و آن را بی‌اساس و کذب اعلام کرد.در ادامه، برخی رسانه‌ها تصویری را منتشر کردند که مدعی بودند متعلق به فرد ضارب و سلاح اوست. پس از بررسی‌ها، مشخص شد که این تصویر قدیمی است و ارتباطی به حادثه اخیر ندارد. این اقدام رسانه‌ها که به انتشار اخبار نادرست و تحریف واقعیت‌ها منجر شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت. به گزارش میزان؛ یکی از بی‌اساس‌ترین شایعات که توسط رسانه‌های معاند منتشر شد، مطلبی بود که ادعا می‌کرد قاتل تروریست فردی عادی با شرایط زندگی سخت بوده که به انگیزه‌های شخصی اقدام به این جنایت کرده است. این ادعا نیز توسط مرکز رسانه قوه قضاییه تکذیب و بیان شد که چنین روایت‌هایی کاملاً نادرست است. گزارش‌ها حاکی از آن است که تروریست عامل شهادت قضات مجرد بوده و هیچ گونه زندگی خانوادگی نداشته است. بنابراین، تمام روایت‌های منتشر شده از فرد خیالی به نام «همسر قاتل» نیز ساختگی و بی‌اساس است.این حادثه تروریستی که در دیوان عالی کشور رخ داد، علاوه بر تاسف عمیق، با انتشار شایعات فراوانی همراه بود که مرکز رسانه قوه قضاییه با دقت، تمامی آن‌ها را تکذیب و واقعیت‌ها را روشن کرد. در این میان، ضروری است که رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی از انتشار اخبار غیرمستند و شایعات پرهیز و به منابع معتبر و رسمی اعتماد کنند.
 قاتل شهدای عدالت، از منافقین خط گرفته بود
 در این بین، دادستان انتظامی قضات کشور گفت: در ماجرای ترور شهیدان رازینی و مقیسه یک منافق را سال‌های سال در دیوان عالی کشور نفوذ دادند و او را شست‌وشوی مغزی کردند تا پس از ارتکاب قتل خودکشی کند. قدیانی گفت: قاتل طوری شست‌وشوی مغزی شده بود که پس از ارتکاب قتل خودکشی کرد تا دشمنان بگویند کسی که دست به این کار زد از خودشان و فردی ناراضی بود، در صورتی که در نوشته‌ای که از او به‌جامانده کاملاً مشخص است که منافقین به او خط دادند اما منافقان رسماً این را برعهده نخواهند گرفت.