تازه های مطبوعات
جوان - برخی از جریانات مشکوک سیاسی بر این باور هستند که پزشکیان را باید به سمتی هل داد که بدون انجام مذاکره دچار ناکارآمدی شود و در وضعیتی قرار بگیرد که یا خودش استعفا بدهد یا آن که در مسیر تندبادهای سخت استیضاح در مجلس قرار بگیرد.البته خط استعفای پزشکیان علاوه بر عامل بیرونی دارای سرخطهایی در داخل خود دولت نیز بوده است. برخی محافل نزدیک به رئیسجمهور که پس از تحولات اخیر با رؤیای باز کردن سفارت آمریکا در ایران دوباره فعالشدهاند از جمله گروههایی هستند که روی ماجرای کنار رفتن دولت کار کردهاند.
اعتماد - اگر دولت و حاکمیت طی یک اعلان عمومی به مردم بگویند، ایران دیگر از مرحله توسعه و آبادانی کشور گذشته و امروز فقط باید به فکر نیازهای اساسی مردم بود، در این صورت نارضایتی مردم کاهش مییابد. چراکه توقع مردم کاهش یافته و نان و آب و برخی نیازهای ضروری مردم به عنوان اولویت مطرح میشود. جامعه در این صورت به ضرورتها تن میدهد.این روند در دهه ۶۰ تکرار شده بود. اگر حاکمیت بتواند جامعه را به این شرایط مجاب کند، میتواند برای بحرانهای پیش رو مواجه باشد.
کیهان - حسین شریعتمداری نوشت: کسانی که این روزها، ساز بدصدای مذاکره با آمریکا را کوک کردهاند و برای آن صفحه سیاه میکنند و گریبان میدرند، یا "احمق" هستند و یا "خائن" و در هر دو حالت، شایستگی حضور در مسئولیتهای کلیدی نظام را ندارند! آمریکا انکار نمیکند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف راهبردی دنبال میکند و تاکید دارد که این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشور (جمهوری خواه و دموکرات) تغییر نمیکند.
هم میهن - حمیدرضا جلایی پور اظهار داشت : دست حاکمیت در دیپلماسی علنی باز است؛ اما در محافل دیپلماتیک غیرعلنی دست دیپلماتهای ما نباید بسته شود. اگر دست دیپلماتها بسته نشود، سخنان مقام رهبری بخشی از کنشگری مذاکره/معامله است. ولی اگر دست دیپلماتها بسته شود، ایران در آینده بیشتر زیر فشار میرود و با تاخیر و موضع ضعیفتر ناچار خواهد شد امتیاز بیشتری بدهد.