printlogo


روغن جداکننده؛ فوت قنادها

اگر اهل شیرینی‌پزی هستید شاید این اتفاق برایتان افتاده باشد که کیک به قالب‌تان چسبیده و آن‌طور که می‌خواستید از آب در نیامده است. این اتفاق را ممکن است برای ته ‌چین یا استفاده از قالب‌های ساده هم تجربه کرده باشید. در این طور مواقع باید به سراغ روغن جداکننده بروید که به شما کمک کند کیک یا ته‌چین‌تان را به آسانی از قالب جدا کنید. این فوت مخصوص شیرینی‌پزها و سرآشپزهاست که معمولا از آن کمتر گفته می‌شود.

​​​​​​​
  مواد لازم
روغن مایع: 50گرم
آرد: 50گرم
روغن جامد: 50 گرم (از کره یا روغن قنادی هم می‌شود استفاده کرد)


طرز تهیه:
آرد، روغن مایع و جامد را با هم مخلوط می‌کنیم. این مخلوط را با درجه کند همزن حدود 2دقیقه می‌زنیم تا رنگش شفاف و روشن شود. وقتی مواد حالت خامه‌ای پیدا کرد، روغن جداکننده‌تان حاضر و آماده است و می‌توانید آن را به یک ظرف انتقال دهید. این روغن به مدت 6ماه در فریزر و 2ماه در یخچال قابل نگهداری است. البته اگر از کره استفاده کرده باشید این مدت ماندگاری کمتر خواهد شد. می‌توانید قبل از پخت کیک یا هر چیزی که به قالب نیاز دارد آن را با این روغن چرب کنید تا مخلوط مدنظرتان به قالب نچسبد. در واقع می‌توانید این روغن را جایگزین کاغذ روغنی کنید.
نکته1: می‌توانید در قابلمه‌هایی که خط و خش دارند یا قابلمه رویی که غذا به آن می‌چسبد همین روغن را بزنید و انواع ته چین، کیک و ماکارونی را با آن قالبی دربیاورید.
نکته2: روغن جدا کننده را به قالب‌تان بزنید و داخل یخچال بگذارید تا موادتان آماده شود و بعد مایه را داخل قالب بریزید و در فر بگذارید.
نکته3: وقتی روغن جداکننده را داخل یخچال گذاشتید برای هر بار استفاده چند دقیقه زودتر روغن را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود و به راحتی بتوانید آن را استفاده کنید.