printlogo


معاون اقتصادی استاندار در اختتامیه جشنواره تولید و رسانه خراسان رضوی مطرح کرد
سهم ناچیز استان از اعتبارات ملی!


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: سهم خراسان رضوی از تولید ناخالص داخلی کمتر از 5درصد است و در حالی که 8درصد از جمعیت کشور و ۳۰ میلیون زائر در سال دارد، رتبه سرانه درآمدی خراسان رضوی در بین استان های کشور ۲۱ و درآمد هر ساکن خراسان رضوی تقریبا ۶۰ درصد میانگین درآمد یک ایرانی است. به گزارش «خراسان رضوی»، رضا جمشیدی شامگاه شنبه در مراسم تقدیر از برگزیدگان هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه استان افزود: مشهد روزانه پذیرای ۳۰۰ هزار زائر است اما هیچ سهمی از اعتبارات ملی برای جبران هزینه‌های خدمات دهی به این تعداد زائررا ندارد. معاون استاندار خراسان رضوی با اشاره به این که در استان ما ۶ هزار واحد صنعتی و نزدیک به هزار واحد معدنی وجود دارد، اظهار کرد: سهم واحدهای بزرگ صنعتی و دارای بیش از ۱۰۰ نفر نیرو از کل صنعت استان حدود 4درصد است که اصحاب رسانه می توانند به آن پرداخته و بر الزامات افزایش این سهم تاکید کنند. وی افزود: امسال برای اولین بار در چند سال اخیر، میزان صادرات خراسان رضوی در ۱۱ ماه به بیش از ۲ میلیارد دلار رسید که به دلیل احتمال کم اظهاری به دلیل بازگشت ارز، احتمالا این مبلغ بیشتر از این نیز هست.
انتظار داریم رسانه ها بی پروا اوضاع را نقد کنند
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش خبرنگاران، اظهار کرد: رسانه‌های استان سرآمدند و بخش خصوصی قدردان تلاش اهالی رسانه است و امیدواریم که دچار روزمرگی نشوند. از رسانه‌ها انتظار داریم که در این شرایط بی‌پروا اوضاع را نقد و مطالبه گری کنند. 
چاه ویل باز شده است
فیروز ابراهیمی با بیان این که دولت فعلی نقشی در ایجاد مشکلات ندارد و وارث آن هاست، افزود: بخش تولید با مشکلاتی مواجه است که امکان برنامه‌ریزی را از فعالان این حوزه گرفته، ما برای یک روز خود نمی‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم حال‌آن که محیط تولید برنامه محوراست؛ امروز ما با بحران انرژی مواجه ایم و این حجم از کمبود قابل‌هضم نیست. چاه ویل بازشده و کمبودهایی وجود دارد و همچنان اعتقادداریم قاچاق سوخت ما را در تأمین سوخت نیروگاه‌ها ناتوان کرده است. ما تنها کشوری هستیم که چهار دهه به‌طور مستمر تورم دورقمی داریم و در این حوزه رکوردداریم. رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: رفتار برنامه‌ای در کشور ما بی‌پاسخ است؛ به جز برنامه سوم توسعه بقیه برنامه ها تحقق حدود ۳۰ درصدی داشته اند.
ابراهیمی با ذکر این که در ماه‌های آخر سند چشم‌انداز ۲۰ ساله هستیم و بنا بوده در پایان عمر این سند در بین ۱۹ کشور منطقه در حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... رتبه اول  را داشته باشیم؛ گفت: در حوزه اقتصاد به نسبت سال ۸۴ شاخص‌های اقتصادی نامناسب است به‌طوری‌که در یک مقایسه آماری در سال گذشته بین چند کشور حوزه خلیج‌فارس در دو شاخص درآمد سرانه و نرخ تورم می‌بینیم میانگین تورم در آن ها 1.5درصد است و اما سال گذشته تورم ما 42.5 درصد بوده و میانگین درآمد سرانه در چند کشور حوزه خلیج‌فارس ۴۳ هزار دلار است و کشور ما یک‌نهم درآمد سرانه آن ها را دارد درحالی‌که تورم کشور ما ۲۹ برابر است و این نشان می‌دهد درصد و میانگین درآمد سرانه ۴۳ هزار دلار است و ما یک‌نهم درآمد را داریم و تورم ۲۷ برابر نشان می‌دهد فرمانی که در حوزه اقتصاد به دست گرفتیم اشتباه است.


خبر مرتبط
درخشش سعید برند و حمید رضا حلاجیان از روزنامه خراسان در جشنواره تولید ملی و رسانه
در این جشنواره از برگزیدگان بخش های مختلف تقدیر شد که سعید برند و حمیدرضا حلاجیان  از روزنامه خراسان به عنوان برگزیدگان بخش های یادداشت و گزارش مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش تیتر، ملیحه فلاح از روزنامه شهرآرا رتبه نخست را کسب کرد، بابک رحیمیان از پایگاه خبری تحلیل بازار در جایگاه دوم ایستاد و سید هادی اسلامی از همین پایگاه رتبه سوم را به دست آورد.در بخش یادداشت، سعید برند از روزنامه خراسان رتبه نخست را از آن خود کرد، علیرضا خوشگفتار از زائرنیوز در جایگاه دوم قرار گرفت و امیر روح‌پرور از روزنامه قدس مقام سوم را به دست آورد.در بخش گزارش، ندا جواهرفر از ایرنا به‌عنوان نفر اول معرفی شد، حمیدرضا حلاجیان از روزنامه خراسان جایگاه دوم را کسب کرد و آرزو عرفانی از خبرگزاری جمهوری اسلامی رتبه سوم را از آن خود کرد.در بخش عکس، محمدحسن صلواتی از روزنامه شهرآرا رتبه نخست را به دست آورد و وحید بیات از روزنامه قدس مقام دوم را کسب کرد.در بخش مصاحبه، زهرا شریعتی از روزنامه شهرآرا عنوان نخست را از آن خود کرد، امیرحسین یوسف‌زاده از نشریه هم‌افزایی انرژی و آب در جایگاه دوم ایستاد و لیلا قرایی از خبرگزاری ایسنا رتبه سوم را به دست آورد.در بخش چندرسانه‌ای (پادکست)، رضا سلیمانی از رادیو خراسان مقام نخست را کسب کرد، میترا راستگو از رادیو خراسان در جایگاه دوم قرار گرفت و سارا اکبری از همین مجموعه به‌عنوان نفر سوم معرفی شد.در بخش چندرسانه‌ای (گزارش خبری)، مهدی رهنما از صدا و سیما به‌عنوان نفر دوم معرفی شد. همچنین در بخش چندرسانه‌ای (مستند)، علی طاهری‌زاده از نشریه هم‌افزایی انرژی و آب موفق به کسب جایزه این بخش شد.