مراحل تهیه بیشتر دسرها آنقدر طولانی و پردنگوفنگ است که بعضی وقتها ما را از تهیه آن منصرف میکند. اما دسر عربی یکی از آن دسرهای تقریبا سادهای است که میتوانید برای افطارهای ماه رمضان حسابی روی آن حساب کنید و هم خودتان از طعم کاراملی و بیسکویتی آن لذت ببرید و هم در سفره مهمانیتان آن را بگنجانید.
مواد لازمپودر کرم کارامل: یک بسته
پودر کافی میکس: یک بسته
شیر: 2لیوان
بیسکویت پتیبور: یک بسته
خامه: دو قاشق غذاخوری
شکر: 4قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:در ابتدای کار، در یک قابلمه متناسب، شیر، شکر، کرم کارامل و پودر کافی میکس را میریزیم. قابلمه را روی حرارت میگذاریم و مخلوط میکنیم تا حل شود و بعد از مخلوطشدن از روی حرات برمیداریم تا مخلوط خنک شود. خامه صبحانه را درون یک کاسه روی بخار کتری قرار میدهیم تا رقیق شود. سپس با مواد مخلوط میکنیم. بعد از خنک شدن مواد را داخل مخلوطکن میریزیم، بیسکویت را اضافه و میکس میکنیم. ژلاتین را هم در این فاصله با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بنماری و به مواد داخل مخلوطکن اضافه میکنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. در انتها قالب را چرب کرده، مواد را از صافی رد میکنیم و در قالب میریزیم. دسر را در یخچال قرار میدهیم تا آماده شود. زمان گرفتن این دسر عربی 5تا 6ساعت است. اگر میخواهید دسرتان را بعد از این که از قالب درآوردید مخملی کنید قدری بیسکویت آسیاب و الک کنید و روی دسر بپاشید تا مخملی شود.