printlogo


توصيه ها ی ایمنی برای روزهای منتهی به چهارشنبه سوری

هرساله شاهد حوادث تلخی در ايام چهارشنبه سوري از جمله سوختگي هاي شديد، از دست دادن چشم يا پاره شدن پرده گوش هستيم. اين موارد را شوخی نگيريد، زيرا با زندگی خود بازی کرده ايد.
کليه موادي که در نارنجک، ترقه، منور و دیگر مواد آتش زا و محترقه استفاده مي شوند، از مواد منفجره و آتش گير هستند که ماده اي خطرناک است و صدمات جبران ناپذيري را به دنبال خواهد داشت.
 اين مواد خاصيت خودبه خود آتش گيري و انفجار دارند. لذا از نگهداري آن ها حتي به مقادير بسيارکم در منازل، زيرزمين، محل کار و... جداً خودداري کنيد.
 از حمل مواد محترقه و آتش گير و انفجاري حتي به مقادير بسيار کم، در جيب لباس و کيف جداً خودداري کنيد.
 مواد آتش بازي (منفجره و محترقه) را به طرف افراد ديگر پرت نکنيد.
 هيچ گاه مواد آتش بازي را در جيب خود نگذاريد، زيرا ضايعات جبران ناپذيری به همراه خواهد داشت.
-هيچ گاه مواد آتش بازي (منفجره و محترقه) را در ظروف شيشه اي يا فلزي قرار ندهيد، زيرا در صورت انفجار ذرات شيشه يا فلز، به اطراف پرتاب شده و سبب صدمات و خطرات جاني خواهد شد.
 از آتش زدن لاستيک، هيزم، کارتن خالي و امثال آن چه در واحدهاي مسکوني و چه در معابر ، کوچه و خيابان خودداري کنید.
 پرتاب مواد آتش زا مانند فشفشه و موشک بر روي درخت ها، بام و بالکن منازل از عوامل عمده بروز آتش سوزي است. شايسته است به طور جدي از انجام آن بپرهيزيد.
 صاحبان فروشگاه هاي مواد شيميايي و رنگ فروشي ها از فروش هر گونه مواد آتش زا و مواد شيميايي به کودکان و نوجوانان جداً خودداري کنند.
 از ريختن مواد سريع الاشتعال مانند نفت، بنزين و ... برروي مواد آتش گير جداً خودداري شود. همچنين از قرار دادن ظروف تحت فشار از جمله کپسول، اسپري، حشره کش ها و ... بر روي آتش خودداري شود.