مواد لازم:شکر دانه ریز: یک فنجان
کره: 6قاشق غذاخوری
خامه غلیظ: یک دوم فنجان

طرز تهیه:1 شکر را گرم کنید
اول یک دستگیره کنار دستتان بگذارید و همه مواد را دم دست قرار دهید. حالا شکر را روی حرارت به نسبت بالا در یک قابلمه که کف آن سنگین باشید و بزرگ تر از حجم شکر باشد گرم کنید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد، با لیسک یا قاشق چوبی به شدت آن را هم بزنید. شکر به شکل توده در میآید و در لبههای تابه شروع به آب شدن میکند. در این موقعیت، حرارت را کم کنید تا شکر نسوزد ولی همچنان به هم زدن ادامه دهید تا وقتی همه شکر ذوب شود.
2 کره و خامه را اضافه کنید
به محض اینکه تمام کریستالهای شکر ذوب شد، بلافاصله کره را به تابه اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کره نیز آب شود. حالا طرف را از روی حرارت بردارید و به آرامی خامه را به تابه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا جا بیفتد. توجه داشته باشید که وقتی کره و خامه اضافه میشود، ترکیب آن ها به میزان قابلتوجهی کف میکند. به همین دلیل است که باید از تابهای استفاده کنید که حداقل سه لیتر گنجایش داشته باشد.
3 برای یکدست شدن، مواد را هم بزنید
آن قدر مواد کرم کارامل را هم بزنید تا یکدست شود. اجازه دهید چند دقیقه در تابه خنک بماند، سپس در ظرف شیشهای بریزید و بگذارید تا با دمای اتاق خنک شود. برای گرم کردن مجدد کارامل، آن را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید. اما توجه داشته باشید که فقط تا زمانی که گرم شود و قابل ریختن باشد حرارت بخورد. یک روش دیگر هم بن ماری کردن است. کرم کارامل را میتوان برای چند روز در دمای اتاق هم نگهداری کرد اما بهتر است آن را در یک ظرف دربسته در یخچال بگذارید.