
فصل میوه و سبزیهای متنوع و جوروجوار از راه رسیده است و هر روز یک نوبرانه جدید به منوی میوهفروشیها اضافه میشود و بیشتر ما فکر میکنیم میوه و صیفیجات سالمترین انتخابی است که میتوانیم داشته باشیم. اما این در صورتی است که بدانیم کدام یک از آنها به راحتی با آفتکشها آلوده میشوند و باید دقیقتر آنها را شست و آماده خوردن کرد. در کتاب «محل سگ بگذارید لطفا» بخشی از این مواد غذایی آماده است که در این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد. انتخاب بیخطرترین و سالمترین محصول، خیلی وقتها برای آدم مثل جنگ و مبارزه میشود، اما نترسید، «راهنمای سالانه مصرفکنندگان در مورد آفتکشهای موجود در محصولات» که بهوسیله کارگروه زیستمحیطی تولید میشود کنارتان است. آنها باتوجه به گزارش و دادههای مربوط به آفتکشهای صنعت کشاورزی، ۱۲محصول را با عنوان «یک جین ناپاکی» (محصولاتی که با چیزهای ناپاکی مانند تهمانده آفتکشها آلوده میشوند) و «۱۵پاکی» (محصولاتی که آفتکشها را به خود جذب نمیکنند) معرفی میکنند. به فهرستی که در ادامه میآوریم توجه کنید و در صورت امکان، سعی کنید در خصوص فهرست ناپاکیها به سراغ انواع ارگانیک، محلی و غیرآفتکشی شدهشان بروید.یک جین ناپاکی| توتفرنگی، اسفناج، شلیل، سیب، هلو، کرفس، انگور، گلابی، گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای شیرین و سیبزمینیپانزده پاکی| ذرت شیرین، آووکادو، آناناس، کلم، پیاز، نخودفرنگی، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، طالبی، کیوی، گرمک، گل کلم، گریپ فروت