printlogo


حقایقی درباره میوه‌ خشک که نمی‌دانید

میوه‌های خشک از گذشته دور به عنوان منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی موردنیاز برای بدن استفاده می‌شدند. آن‌ها در تمام طول سال ماندگاری داشتند و زمانی که دسترسی به میوه تازه سخت‌ بود، نقش یک میان‌وعده جذاب را داشتند. خیلی از میوه‌ها زیر نور خورشید قرار می‌گیرند تا رطوبت آن‌ها تبخیر شود و بعد هم نوبت به خشک شدن می‌رسد. اما آیا میوه خشک سالم است؟
 ​​​​​​​
یک فنجان میوه خشک مخلوط تقریباً حاوی ۴۸۰ کالری، ۴ گرم پروتئين، یک گرم چربی، ۱۲۶ گرم کربوهیدرات، ۸ گرم فیبر و ۱۰۶ گرم قند است. همچنین رایج‌ترین ریزمغذی های موجود در میوه‌های خشک عبارت‎اند از: ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، آهن، پتاسیم. ریزمغذی‌های موجود در میوه‌های خشک با   فواید مختلف برای سلامت مرتبط است. این یعنی این خوراکی‌های شیرین فقط حاوی کالری نیستند.
سلامت چشم| ویتامین های C و A در پیشگیری و کاهش پیشرفت آب مروارید مفید هستند. ویتامین C همچنین د ر پیشگیری از دژنراسیون ماکولا (یک بیماری مزمن چشم) مرتبط با سن موثر است.
پیشگیری از پوکی استخوان| کلسیم برای حفظ استخوان‌های سالم ضروری است، به خصوص اگر در تلاش برای جلوگیری از شروع پوکی استخوان هستید. یکی از میوه‌های خشک که دارای کلسیم بسیار خوبی است، کیوی است.
بارداری سالم| در دوران بارداری، بدن نیاز به جذب مقادیر زیادی آهن دارد. زردآلوی خشک را برای دریافت آهن امتحان کنید، زیرا یک فنجان از آن ۳.۵ میلی گرم آهن دارد.
افزایش وزن| در حالی که میوه خشک سرشار از فیبر است، محتوای قند بالای آن در واقع می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. میوه تازه گزینه بهتری است. چون دارای فیبر و آب است. برای همین است که مصرف میوه تازه به شما کمک می کند تا سریع‌تر احساس سیری کنید.
دیابت| هنگام مصرف هرگونه غذا از جمله میوه‌های خشک، قند یا کربوهیدرات‌های موجود در مواد غذایی شکسته و به‌عنوان مولکول‌های گلوکز وارد جریان خون می‌شوند. در حالی که همه‌ افراد (از جمله افراد مبتلا به دیابت) می‌توانند و باید کربوهیدرات‌ها را به‌عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کنند، برخی از غذاهای مبتنی بر کربوهیدرات وجود دارند که باعث افزایش سریع‌تر قند خون می‌شوند؛ از جمله میوه‌های خشک.