نمک میتواند بهترین دوست شما باشد، طعم بسیار خوبی به غذا میدهد و آن را از حالت یکنواختی و بیمزگی درمیآورد. اما چه اتفاقی میافتد هنگامی که بفهمید به غذایی که بسیار برایش زحمت کشیدهاید بیش از حد نمک زدهاید؟ اول از همه یک نفس عمیق بکشید و بعد هم راههایی که در ادامه میگوییم، امتحان کنید.
مواد نشاستهدار اضافه کنید
کمی برنج پخته شده (بدون نمک)، سیب زمینی یا پاستا را درون غذا بریزید. این ترکیبات تشنه به نمک، مقدار قابل توجهی از چاشنی ها را به خود جذب میکنند. به طور مثال میتوانید یک سیب زمینی را پوست بگیرید، به چند قسمت تقسیم کنید و در داخل غذایی که در حال جوش است بیندازید.
آب و مایعات اضافه کنید
بسته به نوع غذا، روش های مختلفی برای رفع شوری وجود دارد. به طور مثال در غذاهای آبکی، میتوانید مقداری از آب آن را کم کنید و آب شیرین یا در برخی غذاها مثل انواع سوپ، کمی شیر اضافه کنید، با این روش می توان شوری غذاهایی مثل سوپ و آبگوشت را گرفت.
شوری را با شیرینی خنثی کنید
در این روش می توانیم با اضافه کردن مادهای شیرین، طعم شوری غذا را کمتر کنیم. برای این منظور مقداری شکر به غذاهای حاوی آب مانند سوپ یا خورش بیفزایید تا دوباره طعم خوبی به خود بگیرد.
غذا را گرم میل کنید
یکی دیگر از فوتوفنهای رفع شوری غذا این است که کار خاصی نمیکنیم، فقط غذا را به صورت داغ سرو میکنیم. چون دما تاثیر بسزایی در طعم غذا دارد و از این رو شوری در غذاهای گرم نسبت به غذاهای سرد کمتر احساس می شود.