printlogo


4تکنیک‌ برای مرغ سوخاری پولکی

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوش‌طعمی است که باب میل خیلی از افراد است. شاید به این فکر افتاده باشید که این غذای خوشمزه را خودتان در منزل درست کنید. شاید داشتن طرز تهیه مهم باشد اما ترفندهایی وجود دارد که می‌تواند مرغ سوخاری را از این رو به آن رو کند و در نهایت یک وعده مرغ سوخاری رستورانی تحویل‌تان دهد.

​​​​​​​

1اگر تکه‌های مرغ را از شب قبل مزه‌دار و از مواد مختلف برای طعم‌دار کردن آن‌ها استفاده کنید، یک مرغ سوخاری بسیار خوش‌طعم خواهید داشت. همچنین برای گرفتن بوی زهم مرغ می‌توانید آن را حدود پنج ساعت در آب‎لیمو، پیاز و ادویه بخوابانید. چند قطره روغن زیتون هم بافت مرغ را بسیار نرم و خوشمزه خواهد کرد.

2یکی از فوت‌وفن‌ها در طرز تهیه مرغ سوخاری این است که مواد اولیه هم‌دما با محیط شوند، بنابراین یک ساعت زودتر همه مواد را در محیط قرار دهید.
3زمانی که عجله دارید می‌توانید از بال و سینه مرغ برای مرغ سوخاری استفاده کنید؛ چون نسبت به ران مرغ سریع‌تر پخته می‌شوند. اگر بخواهید از ران مرغ استفاده کنید بهتر است آن را نیم‌پز کرده و بعد بقیه مراحل را طی کنید.

4اگر می‌خواهید مرغ سوخاری شما پولکی شود باید تکه‌های مرغ را در آرد غلتانده و سپس درون آب یخ قرار دهید و دوباره آن‌ها را در آرد بغلتانید و این کار را چند بار تکرار و بعد بقیه مراحل را طی کنید. با این روش مرغ سوخاری‌تان پولکی و شبیه آن چیزی می‌شود که در فست‌فودها وجود دارد؛ منتها سالم‌تر و خوشمزه‌تر.