بسیاری از غذاهای شمالی مانند میرزا قاسمی، کال کباب و ... با استفاده از بادمجان آنهم از نوع کبابی تهیه میشوند.
بهترین راه برای کبابیکردن بادمجان، استفاده از منقل و آتش است، اما از آنجایی که بسیاری از افراد به منقل، آتش یا باربیکیو دسترسی ندارند باید آن را در خانه کباب کنند. خبر خوب این که بادمجان کباب کردن روی شعله اجاق گاز هم ممکن است و تنها چند قلق دارد که باید آن را اجرا کنید.

1برای کبابی کردن بادمجان روی شعله گاز، باید ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آنها برود و خشک شود. سعی کنید بادمجانهای بدون دانه را انتخاب کنید.
2در این مرحله با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش طولی روی بادمجانها بزنید و آنها را روی شعله پخشکن قرار دهید.
دستگاه هود را هم روشن کنید و وقتی پوست بادمجانها سوخت، آنها را برگردانید تا هر دو طرف کبابی شود.
3 بادمجانها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد به راحتی با دست پوست آنها را جدا کنید. روش دیگر این است که بادمجانهای کبابی را بعد از سردشدن، چند ثانیه زیر شیر آب نگه دارید تا تکههای پوست آنها با آب برود و بعد بقیه را با دست جدا کنید که البته این کار مقدار زیادی از گوشت بادمجان را نیز از بین میبرد و تا حدی طعم بادمجان را میگیرد.
نکته: اگر شعله پخشکن در دسترس نیست، میتوانید بادمجانها را مستقیم روی شعله گاز قرار دهید اما در این صورت پوست سوخته بادمجانها روی گاز میریزد و گاز را حسابی کثیف میکند.