printlogo


چرا نباید میوه‌ها را آبگیری کرد

​​​​​​​

لیوان رنگارنگ آب‌میوه‌ تازه ممکن است در نگاه اول یک انتخاب فوق‌العاده سالم به نظر برسد؛ اما به گفته‌ یکی از متخصصان تغذیه، شما ممکن است با این کار، به جای کمک به بدن‌تان، به آن آسیب بزنید.
 میوه‌ها سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند، اما فرایند آبگیری، برخی از ارزشمندترین اجزای آن‌ها را از بین می‌برد. بسیاری از مردم فکر می‌کنند آب‌میوه گرفتن، راهی سریع و راحت برای دریافت دوز روزانه‌ میوه‌هاست، اما وقتی میوه‌ای را آبگیری می‌کنید، در واقع پالپ و پوست آن را که سرشار از فیبر است، جدا می‌کنید. این کار نحوه‌ جذب قندهای طبیعی موجود در میوه را به‌شدت تغییر می‌دهد.
فیبر یکی از اجزای حیاتی یک رژیم غذایی سالم است، به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند، احساس سیری می‌آورد و حتی می‌تواند سطح کلسترول را کاهش دهد اما هنگام آب‌گیری، این فیبر مفید در دستگاه آب‌میوه‌گیری باقی می‌ماند. درنهایت، وقتی فیبر حذف می‌شود، قندهای طبیعی موجود در آب‌میوه با سرعت بسیار زیادی وارد جریان خون می‌شوند. این اتفاق می‌تواند باعث افزایش ناگهانی قند خون شده و سپس با افت سریع آن، احساس خستگی و گرسنگی زودهنگام ایجاد کند.