خورشت کرفس با ترکیبی از کرفس، گوشت، سبزیهای معطر و ادویهجاتی خاص تهیه میشود که این ترکیبها را با ظرافت خاصی در کنار هم قرار میدهد. اما راز خوشمزگی خورشت کرفس علاوه بر مواد اولیهاش برای شیوه پخت این غذا و البته رعایت نکاتی به جا افتادن و روغن انداختنش برمیگردد.
انتخاب کرفس تازه و باکیفیتپس دقت کنید که کرفس تازه و باکیفیت، یکی از مهمترین عوامل در خوشمزگی این خورشت است. کرفسی که برای تهیه این خورشت انتخاب میکنید باید ساقههای سبز روشن و بدون لکه داشته باشد. کرفسهای تازه و باکیفیت، عطر و طعم بهتری به خورشت میدهند.
استفاده از سبزیهای معطرسبزیهای معطر مانند جعفری و نعناع، بخش مهمی از عطر و طعم خورشت کرفس را تشکیل میدهند. برای خورشت کرفس بهتر است از ترکیب سبزیهای تازه استفاده و این سبزیها را به دقت خرد کنید. در صورت امکان، از غذاساز برای خرد کردن سبزیها استفاده کنید اما دقت کنید که سبزیها به خمیر تبدیل نشوند.
پخت آهسته و طولانیخورشت کرفس را ابتدا روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را کاهش و اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم بپزد. این زمان اضافی به خورشت فرصت میدهد تا اصطلاحا جا بیفتد و طعمها به صورت کامل در هم ترکیب شوند و در نهایت خورشت روغن بیندازد. از افزودن آب زیاد پرهیز کنید و خورش را با مقدار مشخصی آب بپزید.
تنظیم طعم نهاییتنظیم طعم با دقت هم، یک راز خوشمزگی خورشت کرفس است. با تنظیم دقیق طعم میتوانید خورشت خوشمزهای داشته باشید. لیمو ترش تازه یا آبغوره به خورشت کرفس اضافه کنید تا کمی طعم ترشی به آن بدهد و مزهها را متعادل کند. این افزودنیها به همراه نمک و فلفل به طعم خورشت عمق و تندی مناسبی میدهند.