در فرهنگ غذای ایرانی، مجموعهای از خوراکها وجود دارد که میتوان آن را به عنوان صبحانه و غذای اصلی سرو کرد. عدسی یکی از این نوع خوراکهای مقوی و خوشمزه است که ممکن است تا الان برای پختن آن، دستور مخصوص به خود را امتحان کرده باشید اما فوتوفنهایی وجود دارد که میتوانید با آن عدسیتان را خوشمزه و لعابدار کنید؛ حتی بهتر از رستورانها.

1 عدسهای یکدست و خیسشدهبرای پخت عدسی بهتر است از عدسهای یکدست که چروک و سوراخ ندارند، استفاده کنید. برای گرفتن نفخ عدس و جلوگیری از تیره شدن عدسی، بهتر است عدس را 12 تا 24ساعت قبل از پختن، با مقداری آب خیس کنید. بهتر است برای پخت عدسی به سراغ عدسهایی بروید که به اصطلاح عدس کشت دیم هستند و در حین پخت، زود وا نمیروند.
2بهبوددهندههای خوشمزهبرای خوشمزهتر شدن عدسی و جلوگیری از تاخیر در پخت آن بهتر است نمک و ادویهها را در پایان پخت به آن اضافه کنید. با افزودن ادویهها در اوایل پخت، عطر و بوی عدسی از بین میرود. برای بهبود طعم عدسی میتوانید از ادویههای مختلفی مانند پودرکاری، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید تا طعمی اصیل و خوشمزه به آن بدهید. همچنین زیره و گلپر هم گزینههای مناسبی هستند که میتوانند به عدسی طعم خاص و ویژهای ببخشند. عدسی، غذایی است که نیاز به گوشت ندارد ولی استفاده از عصاره گوشت مانعی ندارد.
3لعابدار شدنفوت آخر، لعابدار شدن عدسی است. برای این کار میتوانید در انتهای پخت یک قاشق آرد را با بخش کوچکی از عدسی مخلوط کنید و بعد آن را به ترکیب اصلی برگردانید. همچنین میتوانید رشته فرنگی یا همان ورمیشل را در اوایل پخت به عدسیها اضافه کنید تا یک عدسی خوشمزه و جاافتاده و لعابدار داشته باشید. میتوانید ورمیشلها را در یک ظرف جدا با کمی آب جوش و گوشتکوب برقی خوب میکس کنید و بعد آن را در انتهای پخت به عدسی اضافه کنید.