printlogo


نکات طلایی برای پخت دمپختک باقالی

​​​​​​​1. برای تهیه دمپختک بهتر است از روغن حیوانی استفاده کنید تا عطر فوق العاده‌ای پیدا کند. در غیر این صورت بهتر است از کمی کره استفاده کنید.
2. دمپختک باقالی اصیل تهرانی همراه با نیمروی هم نزده (زرده و سفیده جدا) سرو و معمولا کنار آن پیاز داغ هم استفاده می‌شود. می‌توان از گردو و کشمش همراه با پیاز داغ هم استفاده کرد.
3. دمپختک را کنار مخلفاتی مثل ترشی مخلوط یا لیته سرو کنید.
4. می‌توانید در کنار این غذا از گوشت هم استفاده کنید یا در مرحله اول بعد از تفت دادن پیازها گوشت چرخ کرده را همراه با آن تفت دهید و بعد از تفت خوردن گوشت لپه باقالی را اضافه کنید.
5. به‌جای کته کردن از روش لایه به لایه یک لایه برنج و یک لایه مواد و دم گذاشتن و به‌ صورت پلویی هم می‌توانید این غذا را آماده کنید. 
6. باقالی زرد خیلی زودپزتر از باقالی سبز است. بنابراین دقت کنید تا زیاد نپزد.
7. برای پخت باقالی‌ها از آب گرم استفاده کنید. آب سرد باعث سفت شدن باقالی‌ها و آب جوش باعث  زود واشدن آن‌ها می‌شود.
8. اگر هنگام تفت دادن پیاز و باقالی از رب استفاده کنید رنگ آن قرمز می‌شود ولی دمپختک اصیل بدون رب است و رنگ زرد دارد.
9. برای خوش طعم شدن دمپختک می‌توانید نصف پیمانه برنج  را با برنج دودی جایگزین کنید.