printlogo


فعالیت 12 هزار کارگر مهمان در فصل برداشت زعفران زاوه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زاوه گفت: علاوه بر نیروی اشتغالی که برای برداشت زعفران در شهرستان وجود دارد، حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار نیروی کار دیگر به صورت مهمان در فصل برداشت این محصول در شهرستان حضور پیدا می‌کنند. به گزارش ایسنا، جواد محمدپور با بیان این که شهرستان زاوه با سطح زیر کشت ۱۵ هزار و ۷۰۰ هکتار، بیشترین سطح زیر کشت زعفران کشور را داراست، اظهار کرد: فصل برداشت زعفران از نیمه مهرماه آغاز شده و تا اواخر آبان ماه نیز ادامه دارد. وی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود با توجه به بارش‌هایی که داشته‌ایم وضعیت برداشت نسبت به سال گذشته بهتر باشد، گفت: زعفران و تولید آن به یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی کشاورزان شهرستان زاوه تبدیل شده است. مدیر جهاد کشاورزی زاوه افزود: کشت زعفران از دیرباز در منطقه زاوه متداول بوده و در سال‌های اخیر موجب رشد قابل توجه صنعت زعفران شده است، زعفران از نگاه اقتصادی برای مناطق کم آب منافع بسیار خوبی دارد.