1. سوپ را گرم در یخچال و فریزر قرار ندهید و آن را در ظروف کمعمق بریزید تا سریعتر خنک شود.
2. سوپ را به ظروف دردار انتقال دهید.
3. سوپ را میتوانید حداکثر ۳ تا ۴ روز در یخچال و به مدت ۳ تا ۴ ماه در فریزر نگهداری کنید.
4. سوپهایی که حاوی مواد اسیدیتر هستند، مثل سوپهای گوجه فرنگی، لوبیا و سبزیجات که با آب لیمو یا سرکه طعمدار میشوند.
5. سوپهایی که غلظت بیشتری دارند (مانند سوپهای غلیظ شده یا پوره شده) مثل سوپهای کدوحلوایی، سیب زمینی، نخود فرنگی و عدس.
6. اطمینان یابید که وقتی سوپ را از یخچال بیرون میآورید، بو یا مزه نمیدهد.
7. برای گرم کردن مجدد سوپ فریزشده هرگز آن را بیرون از یخچال یخزدایی نکنید.
8. سوپ منجمد را میتوانید در مایکروویو یخزدایی کنید.
9. سوپ را در ظروف مقاوم دربرابر حرارت بریزید و به طور کامل گرم کنید تا به دمای جوش برسد.
10. سوپ را حین گرم کردن مرتب هم بزنید تا به طور یکنواخت گرم شود.
11. از گرم کردن مجدد سوپ پس از یک بار گرم کردن خودداری کنید.