امگا 3 و امگا 6 از سرطان پیشگیری میکنند
درباره مزایای امگا 3 و امگا 6 زیاد شنیدهایم اما علاوه بر کاهش کلسترول، حفظ سلامت مغز و بهبود سلامت روان، اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ یک تاثیر شگفتانگیز دیگر هم دارند؛ آنها میتوانند نقش پیشگیریکننده از انواع سرطانها را داشته باشند. نتایج این مطالعه در مجله «Intenational Jounal of Cancer» منتشر شده است. این مطالعه با بررسی دادههای سلامتی ۲۵۰ هزار نفر نشان داد نرخ ابتلا به سرطانهای ریه، روده بزرگ، معده و سایر سرطانهای دستگاه گوارش در کسانی که سطوح بالاتری از امگا ۳ در بدن دارند، کمتر است. همچنین بنا بر نتایج این مطالعه، سطوح بالای امگا ۶ در بدن منجر به کاهش نرخ ابتلا به ۱۴ سرطان مختلف از جمله مغز، ملانوم بدخیم، مثانه و ... میشود. اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ که به عنوان «چربیهای سالم» شناخته میشوند، در ماهیهای چرب، آجیل و حتی برخی روغنهای گیاهی مانند روغن کانولا، بذر کتان، دانههای چیا و ... وجود دارند. تحقیقات قبلی ثابت کرده بود که مکملهای امگا ۳ میتوانند خطر ابتلا به کلسترول بالا و در نتیجه بیماری قلبی را کاهش دهند. سایر مزایای این اسیدهای چرب از این قرارند:کاهش فشار خون، کاهش سطح تریگلیسیرید، کند کردن رشد پلاک در شریانها، کاهش احتمال ابتلا به آریتمی قلبی و کاهش احتمال مرگ ناگهانی در افراد مبتلا به بیماری قلبی. فراموش نکنید که بهترین راه برای دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ از طریق رژیم غذایی است اما اگر میخواهید دوزهای بیشتری از مکملهای این اسیدها را مصرف کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.