printlogo


با برخی از خواص چلغوز آشنا شوید

​​​​​​​منبع غنی از روی| روی یک عنصر اساسی است که از بروز ناباروری جلوگیری می‌کند. مقدار کافی روی در بدن تعداد اسپرم‌ها را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود اسپرم برای باروری به حرکت درآید. روی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، به بهبودی سریع زخم‌ها کمک می‌کند و از بروز مکرر سرماخوردگی جلوگیری می‌کند.
 سرشار از منیزیم| چلغوز منبع غنی منیزیم است. دوز کافی منیزیم از نوسانات خلقی   و افسردگی جلوگیری می‌کند. منیزیم هنگام شب در بدن مصرف می‌شود، به افراد برای آرامش حواس و ماهیچه‌ها کمک می‌کند و خواب خوب شبانه را تسهیل می‌کند.
سرشار از آهن| چلغوز از نظر مقادیر آهن بسیار غنی است. این ماده مغذی برای ذخیره اکسیژن و انتقال آن به اندام‌های حیاتی بدن مورد نیاز است، برای زنان باردار نیز بسیار مفید است، زیرا مقدار آهن مورد نیاز را دریافت می‌کنند. اگر مادران چلغوز را در رژیم غذایی خود به طور منظم داشته باشند، سلامت و رشد مغز کودک نیز بهبود می‌یابد.
جلوگیری از دیابت| شاخص قند چلغوز بسیار کم است که باعث افزایش عملکرد انسولین می‌شود. انسولین به پردازش بیشتر مقدار قند‌ها کمک می‌کند؛ بنابراین این میوه از گونه کاج ها، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.
مناسب برای قلب| چلغوز در مقایسه با سایر آجیل‌ها دارای ترکیب اسید‌های چرب مناسب است و این باعث می‌شود این میوه برای قلب مفید باشد. ۹۰درصد چربی‌های موجود در این گیاه اشباع نشده و در نتیجه در جلوگیری از بیماری‌های قلبی مفید است. چربی اشباع موجود در این میوه فقط به ۱۰ درصد محدود شده است که از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
جلوگیری از حمله‌ ویروس‌ها| با مصرف چلغوز می‌توان از انتشار آنفلوآنزا و ویروس تبخال جلوگیری کرد. وجود پلی ساکارید‌ها در چلغوز به مقابله با بسیاری از ویروس‌هایی که سلامت را تهدید می‌کنند، کمک می‌کند. روغن چلغوز همچنین دارای خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد فشار خون است. اثر ادرار آور روغن چلغوز، مصرف آن را به عنوان گزینه روغن سالم‌تر تبدیل کرده است.
سلامت پوست| چلغوز منبع غنی ویتامین E است و در هر ۱۰۰ گرم چلغوز ۹.۳۳ میلی گرم ویتامین E وجود دارد. ویتامین E همچنین به عنوان آلفا توکوفرول شناخته می‌شود که برای حفظ رطوبت پوست مفید است. ویتامین E در مردان برای تولید اسپرم‌های سالم و حرکتی برای باروری مورد نیاز است.
جلوگیری از ابتلا به سرطان| چلغوز منبع غنی امگا ۶ است و دارای سلنیوم است. این امر به جلوگیری از رشد عناصر ایجاد کننده سرطان در بدن کمک می‌کند، همچنین وجود سلنیوم در درمان‌های ناباروری مفید است.
سرشار از آنتی اکسیدان‌ها| چلغوز حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان‌ها مانند لیکوپن، کاروتنوئید، توکوفرول ها، کاتچین و گالوکاتچین است. همه این آنتی اکسیدان‌ها به تقویت عملکرد سالم اندام‌ها کمک می‌کنند و پوست را سالم نگه می‌دارند. شما باید این میوه را به جای این که به صورت پخته شده مصرف کنید بهتر است آن را خام بخورید، زیرا تحقیقات نشان می‌دهد هنگام برشته شدن سطح آنتی اکسیدان‌ها کاهش می‌یابد.