۱. منبع ویتامینهای گروهB| دانههای هل سرشار از املاح و ویتامینها هستند بهخصوص منبع غنی ویتامینهای گروه B مانند 1B،2B،3B وB6 .این ویتامینها نهتنها در فرایندهای مختلف مانند متابولیسم، اشتها، قدرت ایمنی و سلامت عصبی نقش دارند، بلکه از بروز کمبودهایی که زمینهساز مشکلات مزمن در طولانیمدت میشوند نیز جلوگیری میکنند.
۲. خوشبوکننده دهان| هل بهعنوان خوشبوکننده دهان شناخته میشود و علاوه بر این، خواص ضدباکتریایی نیز دارد. روغنهای موجود در دانه هل با باکتریهای دهان که عامل پوسیدگی و پلاک دندانی هستند هم مقابله میکند. این تاثیر همچنین بوی نامطبوع پس از خوردن سیر و پیاز را برطرف میکند یا کاهش میدهد.
۳. تنظیم فشار خون| مطالعات نشان میدهد مصرف هل به تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون یا دارای زمینه ابتلا به این بیماری کمک میکند. این تاثیرات بهدلیل ترکیباتی موسوم به سینئول و لیمونن است که خواص ضدالتهابی بر سیستم قلبیعروقی دارند.
۴. بهبود عملکرد سیستم گوارش| هل با تحریک ترشح شیرههای گوارشی از جمله اسید هیدروکلریک و اسیدهای صفراوی به تجزیه سریعتر غذاها کمک میکند که زودتر در بدن جذب میشود.
۵. کمک به کاهش وزن| یکی از تاثیرهای هل، افزایش دمای درونی بدن است که در کاهش وزن نقش دارد. طی این فرایند، در بدن گرما تولید میشود که موجب سوختوساز سریعتر کالری میشود و روند کاهش وزن را تسریع میکند. همچنین، مصرف هل متابولیسم را نیز تحریک میکند که در تسریع روند کاهش وزن نقش دارد و با سوختوساز بیشتر چربیها در تسهیل ریزمغذیها موثر است.